Viking Pure Klapset Onderstel

Viking Pure Klapschaats Onderstel

Raps V8 Onderstel Fitnes

Raps V8 Onderstel Fitnes

EVO LT Chroom klapset - Maat 40/41

EVO LT Chroom klapset - Maat 40/41

Viking Pure Klapschaats Onderstel

Een gave aanvulling aan het langebaan assortiment. Een ‘nieuwerwetse set’ met de specifieke rijstijl van de Nagano serie en de allerbeste eigenschappen voor buitenijs en toer rijden.

Zo wegrijden en ongecompliceerd lekker schaatsen met de voordelen van een trekveer, een extra sterke voorsteun, kogellagers en dempers.

  • Materiaal schaatsstaal: Bimetaal HSS (special staal)
  • Hardheid schaatsstaal: 62 Hrc
  • Hoogte: 35 mm.
  • Materiaal buis: Hoogste kwaliteit Staal
  • Klapsysteem: Trekveer
  • Voorzien van: Extra sterke aluminium voorsteun
  • Voorzien van: Kogellagers
  • Voorzien van: Speciaal verstevigde beugel
  • Voorzien van: Geluidsdemper
Vanaf € 459,99 Normale prijs € 469,99
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
3074_c

Specification

SKU
3074_c
Merk
VIKING
Kleur
Zwart

Product details

Het Viking Pure onderstel is een onderstel dat zich tussen de Eclipse en de Icon/Sapphire vestigt. Bij dit onderstel heeft Viking het anders aangepakt. Het ijzer is namelijk geen compleet nieuw ontwerp maar een combinatie tussen twee topmodellen, dit levert dus wel een unieke schaats beleving. Het onderstel is juist speciaal samengesteld uit voorgaande topmodellen: zo is het ijzer hetzelfde als de Viking Nagano special, de brug komt voor uit de Nanoflex. Door deze unieke combinatie tussen twee topmodellen is er een nieuw Tour ijzerontstaan. Dit ijzer is direct geschikt voor natuurijs, door de herkenbare voorkant heb je geen problemen met schuren in het ijs. Door al deze featers is het onderstel zoals Viking zegt “Designed for Touring” Door de Nanoflex brug krijgt u een ander gevoel met uw onderstel. De veren zijn in verschillende sterktes te verkrijgen, zo kan er voor iedereen een juiste sterkte worden afgesteld voor elke rijder. De kogellagers in het systeem zorgen voor een onderhoudsvrije brug. De Nagano Special staat al jaren bekend om zijn controle op het ijs. De Pure is hier een kopie van! Bij elke slag die je maakt heb jij de controle over de ijzers. De harde 62 hrc special bimetaal zorgt voor een ijzer dat lang scherp blijft. De hoogte van het ijzer is 35mm, ook deze hoogte levert meer controle op