Specialist in Skates
Testparcour in winkel
Grote merken, lage prijzen!
Binnen 24 uur verzonden

Rollerskates

Rolschaatsen is een geweldige manier om de gezondheid van het hart te verbeteren, spieren te versterken en calorieën te verbranden. Het werkt spieren in de benen, bilspieren en kern, verbrandt ongeveer 600 calorieën per uur en veroorzaakt 50% minder belasting van de gewrichten dan hardlopen. Het verbetert zelfs de flexibiliteit en het uithoudingsvermogen. Skatezone biedt een breed assortiment aan rollerskates, voor volwassenen en kinderen.

Lees ons advies

SkateZone adviseert..

Skatezone helpt je ervoor te zorgen dat je rolschaatsen en schoenen de juiste maat hebben. Kom daarom langs in onze winkel in Amsterdam, zodat wij jou persoonlijk advies en uitleg op maat kunnen geven, je voeten kunnen inmeten, zodat jij de juiste rollerskates aanschaft.

Ons assortiment aan rolschaatsen

Skatezone.nl heeft het breedste assortiment aan rolschaatsen voor kinderen en volwassenen. Ook voor rolschaatsonderdelen ben je bij ons aan het juiste adres.

Dit is wat onze klanten over ons zeggen op Google

Helemaal top, mijn vintage rollerskates worden hier (afterhours) totaal gereviseerd zodat ik m’n oude vertrouwde schoen nog heb en vanavond 25 jr. jubileum fridaynightskate kan bijwonen
Suzie ‘Bad M****er F***er’ Mae
Ik kwam voor boutjes voor mijn teen stoppers voor mijn roller skates en mijn vriend wilde kijken voor skeelers. We gingen weg met nieuwe noppen voor mijn roller skates. Super blij mee.
Esther
Can only recommend this store. Very friendly, helpful, and competent. They showed me all their available options, and explained differences and features of each. I could try out multiple models before I found the perfect one.
Ricarda F Weiland
Geholpen door oytun deze keer. Was de 3e keer in deze winkel. Ze nemen altijd alle tijd om je zo goed mogelijk te helpen. Wat mij betreft de beste roller skate winkel in Nederland.
Maroesja De Jong

6 Redenen waarom rolschaatsen kopen bij Skatezone goed voor je is

1.

Skatezone bestaat al sinds 1928

Skatezone bestaat al sinds 1928. Ons bestaansrechts hebben we te danken aan vele klanten die met tevredenheid de deur uit lopen. Skatezone beveelt enkel rolschaats producten aan waar wij zelf achter staan. Geloofwaardig en klantgericht..

2.

Skatezone heeft een breed assortiment aan rolschaatsen voor zowel volwassen als kinderen

Op zoek naar rolschaatsen voor dames, heren of voor jouw kinderen? Skatezone heeft een breed assortiment aan rolschaatsen voor zowel volwassenen als kinderen. Ook voor onderdelen zoals rolschaats wielen, lagers, stoppers en rubbers kun je bij ons terecht.

3.

Testparcour in de winkel om je rolschaatsen uit te proberen

Wil jij je rolschaatsen eerst uitproberen voordat je ze daadwerkelijk mee naar huis gaat nemen? Geen probleem! Skatezone heeft een van de weinige aanbieders van rollerskates een testparcour in de winkel. Dus kom gerust langs in onze winkel in Amsterdam of kies voor "Afhalen in de winkel" en probeer ze uit! Zo weet je altijd dat je de juiste keuze maakt.

4.

Kwaliteit en klanttevredenheid centraal

Bij skatezone staat kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vandaal. Vele online aanbieders denken tegenwoordig alleen maar verkopen, verkopen en nog eens verkopen. Bij ons staat de klant bovenaan en wij helpen je ervoor te zorgen dat je rolschaatsen en schoenen de juiste maat hebben. Wij luisteren en geven eerlijk en oprecht advies, zelfs wanneer wij jou niet kunnen helpen!

5.

Onze rolschaatsen kunnen minimaal 10 jaar meegaan

Skatezone verkoopt alleen roller skates van de de betere merken. Er zijn genoeg recreatieve rolschaatsers die met hun paar er meer dan 10 jaar mee doen en soms zelfs aan hun kinderen het doorgeven. Belangrijk is wel dat je rolschaatsen goed onderhoud en dien je wielen en lagers te vervangen wanneer ze beginnen te verslijten, maar ook bij Skatezone kunnen wij je hierin adviseren.

6.

Roller skating is een geweldige manier om te trainen en een volledige lichaamstraining te geven

Rolschaatsen geeft versterking van de benen en bilspieren, en het biedt ook een goede cardio- en aerobe training. Volgens de Amerikaanse Roller Skating Association kan je met rolschaatsen tussen de 350 en 600 calorieën per uur verbranden, afhankelijk van hoe je rol schaatst, en geeft het gezondheidsvoordelen, vermindering van lichaamsvet en bevordert het de ontwikkeling van je beenkracht.

Bestel vandaag nog je paar rolschaatsen bij Skatezone!

 

Tips voor een betere rolschaats ervaring?

Door de juiste technieken te leren om evenwicht te vinden en te behouden terwijl je beweegt, zul je je zelfverzekerder voelen op je rollerskates, waardoor angst en spanning verminderd. Zodra stabiliteit en verbeterde techniek eenmaal in de hand hebt, zal de soepelheid volgen. Deze vaardigheden kunnen worden geleerd, geoefend en beheerst.

Rollerskates