Skateboards

Skateboarden is een adembenemende dans tussen zwaartekracht en vrijheid, waar je met elke beweging de straten tot leven wekt. Het is de perfecte mix van vrijheid, adrenaline en street-style. Een onvergetelijke ervaring op wielen! Stel nu je eigen skateboard samen of kies een hoogwaardige complete skateboard waarmee je, na het afstellen, direct de straat op kan. En dat allemaal tegen de scherpste prijzen.

Complete skateboards tegen betaalbare prijzen

Skatezone laat zien dat een complete hoogwaardige skateboard best goedkoop kan zijn. Van verschillende stijlen tot unieke designs, we hebben een ruime selectie complete skateboards die aan al jouw wensen voldoen. Bij Skatezone vind je jouw perfecte skateboard tegen een zeer betaalbare prijs! Je hebt al een complete skateboard vanaf 49.99.

voorbeelden van skateboards binnen ons assortiment

Creëer jouw perfecte skateboard

Ontwerp jouw perfecte skateboard, volledig naar jouw smaak en stijl! Bij Skatezone is het mogelijk om je eigen persoonlijke skateboard te creëren. Kies uit een uitgebreid assortiment decks, wielen, trucks, lagers en andere onderdelen, zodat je skateboard helemaal aan jouw wensen voldoet. Begin vandaag nog met het samenstellen van jouw unieke board en ervaar het ultieme skateplezier!

Stel zelf je board samen op Skatezone
Testparcour in winkel
Grote merken, lage prijzen!
Binnen 24 uur verzonden
Boards en onderdelen

Personaliseer je Ride met Skateboard Stickers

Maak je skateboard uniek en laat je persoonlijkheid stralen met onze geweldige stickers! Kies uit een brede selectie kleurrijke en trendy designs om je deck te versieren. Met onze hoogwaardige stickers geef je je skateboard een opvallende uitstraling en maak je een statement op de straten!

brede selectie kleurrijke en trendy stickers om je deck te versieren

Reparatie en Onderhoud service voor je board

Houd je skateboard in topconditie! Bij ons bieden we niet alleen vakkundige reparaties, maar ook grondige inspecties om te controleren op eventuele vervanging van onderdelen. Skate met vertrouwen en laat je board weer stralen als nooit tevoren! Kom nu naar de winkel in Amsterdam en laat nu je skateboard door een van onze specialisten grondig controleren. Of bel voor een afspraak (gedurende openingstijden).

Onze passie voor de skatesport zorgt voor tevreden klanten

We geven jou als klant alle aandacht die je nodig hebt en beantwoorden graag al je vragen over onze collectie en de sport. We staan achter de skateboards en onderdelen die we aanbevelen, omdat we alleen producten aanbieden waar we zelf in geloven. Bij Skatezone behandelen we onze klanten gastvrij, zodat ze een plezierige ervaring hebben en graag bij ons terugkomen. Hieronder vind je enkele reviews van tevreden klanten

Google Review
Wat een leuke winkel! Aardig personeel, heerlijke A'damse humor en we werden door o.a. @Oytun heel goed geholpen met het uitkiezen van een scateboard voor mijn 9-jarige dochter. Dank jullie wel! Aanrader!
Jochem de Vries
Google Review
Ik had een nieuw board en nieuwe lagers nodig, dus ik zocht een skateshop. Ik kwam bij de SkateZone en werd meteen vriendelijk ontvangen. Jeffrey heeft voor mij mijn grip en lagers vervangen. Dat deed hij met uiterste zorg voor een goede prijs en nu heb ik weer een goed deck. Een goeie shop met goede service!
Imad Hocine

Skateboards