• Fysieke winkel
  • Geslepen, verwarmd en gevacumeerd
  • Specialist in Schaatsen

Schaatswinkel van Amsterdam

Als schaatsliefhebber ben je bij Skatezone aan het juiste adres. Wij beschikken zowel online als in ons filiaal in Amsterdam over een uitgebreid assortiment aan schaatsen. Wij hebben schaatsen voor zowel kinderen als voor volwassenen. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor onder andere kleding, onderdelen en onderstellen. Je hebt dan ook de keuze uit ongelooflijk veel hoogwaardige producten, tegen de scherpste prijzen. Weet je niet welk schaatsset je moet hebben of wil je zekerheid dat je schaatsschoenen goed zitten en/of wil je eerst de schaatsen passen? Kom dan naar de winkel in Amsterdam of neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag op weg. Kijk ook eens naar de top 5 best verkochte Ijshockey schaatsen van 2022/2023 of lees hier de magie van kunstschaatsen. Kortom jouw schaatsen kopen doe je bij Skatezone.

Ons assortiment aan schaatsen

Skatezone.nl heeft het breedste assortiment aan schaatsen voor kinderen en volwassenen. Ook voor schaatsonderdelen ben je bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment is verdeeld in de onderstaande subcategorieën. Kom je er niet uit, wil je het eerst de schaatsen uitproberen voordat je het gaat kopen, of heb je liever hulp nodig bij je keuze? Kom dan naar onze schaatswinkel in Amsterdam.

Schaatsen slijpen

Voordelig en professioneel je schaatsen laten slijpen bij Skatezone

Onderdelen

Onderdelen voor je schaatsen, zoals bouten en moeren

  • Fysieke winkel
  • Geslepen, verwarmd en gevacumeerd
  • Specialist in Schaatsen

Bescherm je zelf tijdens het schaatsen

Om je te beschermen tegen de kou en bevriezing is het verstandig om u goed warm aan te kleden. Ook door het dragen van een schaatshelm heb je zo’n 85% minder kans op hersenletsel wanneer je valt. Skatezone heeft een breed aanbod aan schaatshelmen, handschoenen, thermo jassen en thermo broeken om je te beschermen tegen de koud en tegen een val. Koop dus vandaag nog je bescherming tijdens het schaatsen bij Skatezone.

Je kunt kiezen uit de volgende opties:

voorbeeld product Zandstra schaatshelm

Accessoires essentieel voor elke schaatser

Ontdek een uitgebreid assortiment schaatsaccessoires, van slijpen en polijsten met slijptafels, slijpstenen en meer, tot tassen, veters en overschoenen. Vergeet niet onze schaatsbescherming voor onderstel en nordic essentials zoals ijspriemen en schaatsstokken. Alles wat je nodig hebt voor jouw schaatsavonturen vind je hier, met expertise en kwaliteit als onze leidraad.

Je kunt kiezen uit de volgende opties:

voorbeeld product Viking schaatsrugtas
  • Fysieke winkel
  • Geslepen, verwarmd en gevacumeerd
  • Specialist in Schaatsen

Kinderschaatsen

Ontdek een wereld van kinderschaatsen bij onze winkel, waar veiligheid, comfort en duurzaamheid samenkomen. Onze collectie is zorgvuldig gekozen om jonge schaatsers te ondersteunen in hun avonturen op het ijs, met aandacht voor kwaliteit en speelplezier. Laat je inspireren door ons assortiment en vind de perfecte schaatsen voor je kinderen, zodat ze vol vertrouwen kunnen genieten van elke schaatsdag!

Complete schaatsset - Schoen + onderstel

Ontdek onze complete schaatssets: perfect samengesteld voor optimaal schaatsplezier! Met zorg gekozen schoenen en onderstellen, voor een uitgebalanceerde combinatie van comfort, prestatie en duurzaamheid. Laat je adviseren door onze experts en vind de ideale set voor jouw schaatsavonturen!

Schaatsen