Tot 30% korting op bijna alle ijshockeyspullen!!! Supersale bij Skatezone! 

Schaatsen

Schaatswinkel van Amsterdam

Als schaatsliefhebber ben je bij Skatezone aan het juiste adres. Wij beschikken zowel online als in ons filiaal in Amsterdam over een uitgebreid assortiment aan schaatsen. De schaatsen zijn beschikbaar voor kinderen en volwassenen. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor onder andere kleding , onderdelen en onderstellen

complete schaatsen

Wij bieden een ruime keuze aan vaste, hoog en laag klap onderstellen. De complete schaatsen worden bij ons geslepen, verwarmd, gevacumeerd en vervolgens gemonteerd.  

onze aanbiedingen

Ook jouw nieuwe schaatsen koop je voordelig in de (online) schaatswinkel van Skatezone. Koop nu met korting tot wel 20%

 1. -55%
  Rollerblade Lightning 05 Maat: 45
  Rating:
  0%
  Regular Price € 549,99 Special Price € 249,99
 2. -10%
  Viking Thermo Breed Vast maat:45 compleet
  Rating:
  0%
  Regular Price € 555,00 Special Price € 499,99

Goede schaatsen voorkomt blessures

Goede schaatsen kunnen blessures voorkomen en vergroten het schaatsplezier. Er bestaan tegenwoordig meerdere soorten schaatsen met allemaal hun eigen, verschillende eigenschappen. Welke schaats voor jou geschikt is, hangt af van jouw niveau en persoonlijke wensen. Daarom verkoopt Skatezone alleen de beste merken ijshockey schaatsen , kunstschaatsen en complete schaatsen . Je kunt in ons filiaal in Amsterdam terecht voor het slijpen van jouw paar schaatsen, voor het vakkundig onderhouden van je schaatsen en het thermoplastisch verwarmen van je schaatsschoenen (zodat je schoen vormt naar je voet). Ook beschikken wij over technische productkennis en know-how op het gebied van schaatsen.