Fysieke winkel
Specialist in Schaatsen
Geslepen, verwarmd en gevacumeerd

Schaatswinkel van Amsterdam

Als schaatsliefhebber ben je bij Skatezone aan het juiste adres. Wij beschikken zowel online als in ons filiaal in Amsterdam over een uitgebreid assortiment aan schaatsen. De schaatsen zijn beschikbaar voor kinderen en volwassenen. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor onder andere kleding , onderdelen en onderstellen . Je hebt dan ook de keuze uit ongelooflijk veel hoogwaardige producten, tegen de scherpste prijzen. Weet je niet welk schaatsset je moet hebben of wil je zekerheid dat je schaatsschoenen goed zitten en/of wil je eerst de schaatsen passen? Kom dan naar de winkel in Amsterdam of neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag op weg. Kijk ook eens naar de top 5 best verkochte Ijshockey schaatsen van 2022/2023 of lees hier de magie van kunstschaatsen . Kortom jouw schaatsen kopen doe je bij Skatezone.

Ons assortiment aan schaatsen

Skatezone.nl heeft het breedste assortiment aan schaatsen voor kinderen en volwassenen. Ook voor schaatsonderdelen ben je bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment is verdeeld in de onderstaande subcategorieën. Kom je er niet uit, wil je het eerst de schaatsen uitproberen voordat je het gaat kopen of heb je liever hulp nodig bij je keuze? Kom dan naar onze winkel in Amsterdam.

Voordelig en professioneel je schaatsen laten slijpen bij Skatezone

Onderdelen voor je schaatsen, zoals bouten en moeren

Schaatskleding en accessoires

Om je te beschermen tegen de kou en bevriezing is het verstandig om u goed warm aan te kleden. Ook door het dragen van een schaatshelm heb je zo’n 85% minder kans op hersenletsel wanneer je valt. Skatezone heeft een breed aanbod aan schaatshelmen, handschoenen, thermo jassen en thermo broeken om je te beschermen tegen de koud en tegen een val.

Complete schaatsset - Schoen + onderstel

Wij bieden een ruime keuze aan vaste, hoog en laag klap onderstellen. De complete schaatsen worden bij ons geslepen, verwarmd, gevacumeerd en vervolgens gemonteerd.
 

Tips bij het kopen van een goede paar schaatsen

Voorkom blessures

Goede schaatsen kunnen blessures voorkomen en vergroten het schaatsplezier. Er bestaan tegenwoordig meerdere soorten schaatsen met allemaal hun eigen, verschillende eigenschappen. Welke schaats voor jou geschikt is, hangt af van jouw niveau en persoonlijke wensen. Daarom verkoopt Skatezone alleen de beste merken ijshockey schaatsen , kunstschaatsen en complete schaatsen . Je kunt in ons filiaal in Amsterdam terecht voor het slijpen van jouw paar schaatsen, voor het vakkundig onderhouden van je schaatsen en het thermoplastisch verwarmen van je schaatsschoenen (zodat je schoen vormt naar je voet). Ook beschikken wij over technische productkennis en know-how op het gebied van schaatsen.

Laat je adviseren

Skatezone heeft flink wat schaatsen in voorraad. Hierdoor hebben we altijd schaatsen die bij je passen, Of je op zoek bent naar een leuk paar kinderschaatsen of juist weer een paar stevige noren schaatsen. Wij als schaatsspecialist hebben ze altijd op voorraad. Toch is elk persoon anders en past de ene paar beter bij je voet dan de andere. Voorkom daarom een miskoop en laat je daarom adviseren door één van onze specialisten. Wil je honderd procent zeker zijn dat je de juiste paar schaatsen aanschaft? Kom dan langs in onze schaatswinkel in Amsterdam waar je een ruime keuze krijgt gepresenteerd. Daarnaast worden je schaatsen bij aanschaf gratis geslepen, verwarmd en gevacumeerd.

Slijpen voor gebruik

Nieuwe schaatsen worden nooit in het fabriek geslepen en zijn van nog bot. Ook wanneer je al een tijdje je paar schaatsen hebt, worden je ijzers na enige tijd vanzelf bot. Botte ijzers zorgen voor minder snelheid, grip en afzet. Het regelmatig slijpen van je schaatsen is dus ontzettend belangrijk. Wat ook belangrijk is, is dat je ijzers voldoende rond zijn. Zonder rondingen is het schaatsen een stuk lastiger. Daarom adviseren we om de schaatsen minimaal één keer per schaatsseizoen te laten slijpen door Skatezone. Ook slijpen wij standaard gratis alle nieuwe schaatsen voordat ze worden afgeleverd. In onze werkplaats slijpen wij alle soorten schaatsen op professionele wijze en passen wij, als dat nodig is, de ronding aan. Wanneer je je paar schaatsen bij ons in de winkel koopt, dan worden deze ook nog gratis verwarmd en gevacumeerd. Allemaal zodat je meer grip hebt en dat je sneller over het ijs heen glijdt. Lees hier meer over onze schaatsen slijpen service .

Repareren en vervangen

De aanschaf van nieuwe schaatsen is best een fikse investering. Daarom is het belangrijk dat je paar goed onderhoud. Naast het slijpen van je ijzer, kunnen je veren slap raken of breken en dienen deze vervangen te worden. Tijdens het schaatsen kan je ijzer krom raken en moet de ijzer weer recht getrokken worden. Skatezone kan je ijzer weer richten. In onze werkplaatsen zorgen wij ervoor dat je schaats op en top weer gereed is voor gebruik.

Of het voor het slijpen of repareren van je schaatsen is, voor kopen van een nieuwe paar schaatsen voor jou en/of je kinderen is of juist voor een goed advies... Bij Skatezone kun je terecht voor alles wat met schaatsen te maken heeft.

Schaatsen