K2 Vo2 90 Boa Men 2020

K2 Vo2 90 Boa M Inlineskate 90MM

Tot 30% korting op bijna alle ijshockeyspullen!!! Supersale bij Skatezone! 

Rollerblade Macroblade 80 MM Women

Rollerblade Macroblade 80 MM Women

K2 F.I.T. 84 Speed Alu

K2 F.I.T. 84 Speed Alu

K2 Vo2 90 Boa M Inlineskate 90MM

As low as € 279,99
De VO2 90 voor mannen zijn een all-round paar skates geschikt voor woon-werkverkeer en fitness. Dit model van K2 skeelers wordt uitgerust met een degelijke, zachte boot.
Beschikbaarheid: In stock
Nog %1 over
SKU
30E088011_c
Description
De VO2 90 voor mannen zijn een all-round paar skates geschikt voor woon-werkverkeer en fitness. Dit model van K2 skeelers wordt uitgerust met een degelijke, zachte boot. De K2 skeelers vallen klein. We raden daarom aan om twee maten groter dan je normale schoenmaat te kiezen. Een High-Cut cuff geeft je maximale enkelondersteuning voor stabilisatie en vermindert je spiervermoeidheid Powerstrap sluiting om schuiven van de hiel te voorkomen met de extra band over de wreef voor een strakke pasvorm en meer controle 90mm wielen met de hardheid van 83A zijn precies goed om deze setup af te ronden Rem meegeleverd in de doos, voor diegenen die dat kleine beetje extra remkracht nodig hebben Denk eraan om voor gebruik alle boutjes en moertjes te controleren en -zo nodig- aan te draaien. Controleer deze daarna regelmatig voor gebruik.
Meer Informatie
Sale Config Label Nee
Beschrijving De VO2 90 voor mannen zijn een all-round paar skates geschikt voor woon-werkverkeer en fitness. Dit model van K2 skeelers wordt uitgerust met een degelijke, zachte boot. De K2 skeelers vallen klein. We raden daarom aan om twee maten groter dan je normale schoenmaat te kiezen. Een High-Cut cuff geeft je maximale enkelondersteuning voor stabilisatie en vermindert je spiervermoeidheid Powerstrap sluiting om schuiven van de hiel te voorkomen met de extra band over de wreef voor een strakke pasvorm en meer controle 90mm wielen met de hardheid van 83A zijn precies goed om deze setup af te ronden Rem meegeleverd in de doos, voor diegenen die dat kleine beetje extra remkracht nodig hebben Denk eraan om voor gebruik alle boutjes en moertjes te controleren en -zo nodig- aan te draaien. Controleer deze daarna regelmatig voor gebruik.
Kleur Groen
Wiel Maat 90mm
Aantal Wielen 4
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account