Discraft 175 Gram Ultra Star Frisbee Orange

Discraft 175 Gram Ultra Star Frisbee Orange

Discraft 175 Gram Ultra Star Frisbee Pink

Discraft 175 Gram Ultra Star Frisbee Pink

Discraft 175 Gram Ultra Star Frisbee Nite Glow

Discraft 175 Gram Ultra Star Frisbee Nite Glow

Discraft 175 Gram Ultra Star Frisbee Orange

€ 22,99
Ontdek de ultieme frisbee-ervaring met de Discraft UltraStar 175 gram frisbee! Deze frisbee is de gouden standaard in de wereld van het frisbeespel en wordt gebruikt door professionals en amateurs over de hele wereld. Met zijn perfect uitgebalanceerde gewicht en gestroomlijnd ontwerp biedt deze frisbee een nauwkeurige vlucht en langdurige speelplezier.
Tijdelijk uitverkocht
Niet op voorraad
SKU
DCUSSO

Of je nu een casual werper bent of meedoet aan serieuze frisbeewedstrijden, de Discraft UltraStar 175 gram frisbee zal je niet teleurstellen. Dankzij zijn uitstekende grip en consistentie kun je je werptechniek verbeteren en indrukwekkende worpen maken, of het nu gaat om korte afstanden of epische lange worpen.

Diameter: 27 cm. Materiaal: kunststof.

De Discraft UltraStar 175 gram frisbee is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik, waardoor het de perfecte keuze is voor zowel recreatieve spelletjes in het park als professionele frisbeewedstrijden. Vertrouw op de kwaliteit en prestaties van Discraft en beleef eindeloos speelplezier met de UltraStar 175 gram frisbee.

Kies voor de frisbee die geliefd is bij frisbeeliefhebbers over de hele wereld. Grijp de Discraft UltraStar 175 gram frisbee en laat je werpen en vangen naar nieuwe hoogten stijgen. Ga op avontuur, verbeter je vaardigheden en geniet van de spanning van het spel met deze iconische frisbee.

Over het gewicht van frisbees
Het gewicht van frisbees kan variëren afhankelijk van het type frisbee en het beoogde gebruik ervan. Over het algemeen variëren frisbees in gewicht tussen ongeveer 150 gram en 200 gram.
Voor de meeste recreatieve frisbees die worden gebruikt voor informeel spelplezier in parken of op het strand, ligt het gemiddelde gewicht meestal rond de 175 gram. Dit gewicht is geschikt voor de meeste mensen, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau.

Voor professioneel disc-golf, een sport waarbij spelers frisbees gooien naar speciale doelwitten, zijn er specifieke gewichtsklassen voor frisbees, variërend van lichtgewicht (rond de 150 gram) tot zwaarder gewicht (rond de 175-180 gram). Deze gewichtsvariaties stellen spelers in staat om verschillende technieken en speelstijlen toe te passen, afhankelijk van hun voorkeur en vaardigheidsniveau.

Meer Informatie
Merk DISCRAFT
BARCODE 8847262094246
Kleur Oranje