Betalen bij Skatezone

SkateZone biedt jou een breed scala aan betaalmogelijkheden. Indien je je bestelling zo spoedig mogelijk in huis wilt hebben, dan kun je het beste voor iDEAL (Nederland), Bancontact / Mister Cash (België) of GiroPay (Duitsland) als betaalmethode kiezen.

Hoe kan ik betalen?

Er zijn verschillende manieren waarop je je bestelling kan betalen. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het geselecteerde land, sommige betaalmethoden mogelijk niet beschikbaar zijn en/of extra kosten met zich meebrengen.
Als je je bestelling zo snel mogelijk in huis wilt hebben, dan adviseren wij jou om voor iDEAL of BanContant/Mister Cash als betaalmethode te kiezen.

Betalen met iDEAL

Woon je in Nederland en wil je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebben? Kies dan voor iDEAL. iDEAL wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk al je online aankopen bij SkateZone afrekenen. Daarnaast betaal je geen extra betalingskosten.

Bij SkateZone betaal je eenvoudig met iDEAL

Je rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

U bestelt een product.
Kies iDEAL als betaalmethode.
Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt.
U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank.
De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld.
Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed.
U ontvangt een bevestiging van uw bank.
U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd! 

Betalen met Creditcard

Om het aankoopproces te vergemakkelijken accepteert SkateZone ook creditcards. We accepteren Visa, MasterCard en American Express (AMEX).  Hou er rekening mee dat, wanneer je kiest om je bestelling te betalen met een creditcard, er 1,99% betalingskosten bovenop je bestelling komt.

Skatezone accepteert: Visa, Mastercard en AMEX

Bij het afrekenen kies je bij de betaalwijze voor de gewenste creditcard. Je zult vervolgens via de beveiligde betaalmodule van Mollie doorgeleid worden naar het afrekengedeelte waar de betaalopdracht voor je klaar staat.

Voer eenvoudig het kaartnummer, controlenummer en de geldigheidsdatum van jouw creditcard en je naam in de daarvoor aangewezen velden in. Eventueel wordt er gevraagd een wachtwoord in te voeren. Vanwege een interne controle omtrent fraudepreventie, kunnen creditcardorders mogelijk met een werkdag vertraging worden geleverd.

Betalen met creditcard is een eenvoudige en veilige manier om aankopen te doen.
Creditcardgegevens worden versleuteld verstuurd. De coderingstechniek die wij gebruiken is uitermate betrouwbaar. Hierdoor is het veilig om met uw creditcard online te betalen..  

Veiligheid bij misbruik

In het geval dat iemand fraude probeert te plegen met jouw creditcard, kun je ons informeren door een e-mail te sturen naar info@skatezone.nl of telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice van maandag t/m zaterdag gedurende onze openingstijden (zie onderaan de website) via +31 (0)20 – 662 2822.

Betalen met PayPal

SkateZone accepteert ook betalingen via PayPal. Hou er rekening mee dat, wanneer je kiest om je bestelling te betalen met PayPal, er 2,99% betalingskosten bovenop je bestelling komt.

Betaal bij Skatezone met PayPal

PayPal is een wereldwijd geaccepteerd en veelgebruikt online betalingssysteem. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Je betaalt via een beveiligde ‘online portemonnee’. Je kunt met PayPal ook via uw bank of giro betalen. Let wel op dat je bij PayPal al een account moet hebben om er gebruik van te maken. 

Achteraf betalen

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens onze betaaltermijn van 14 dagen.

Betaal bij Skatezone na 14 dagen met Klarna

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van Klarna ontvangt.

 

Betalen vanuit het buitenland

Wanneer je in het buitenland woont, kun je voor de volgende betaalmethoden kiezen:

Betalen vanuit Duitsland

Wanneer je in Duitsland woont en gebruik maakt van GiroPay, dan kun je ervoor kiezen om je bestelling bij SkateZone te betalen met GiroPay.  Hou er rekening mee dat, wanneer je kiest om je bestelling te betalen met GiroPay, er 0,99% betalingskosten bovenop je bestelling komt.

Ook bij Skatezone betaal je met GiroPay

Een betaling via GiroPay lijkt veel op het betaalproces van iDEAL. Het is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankieromgeving van jouw bank. Het enige vereiste om via Giropay te kunnen betalen is de beschikking over een bankrekening die geschikt is voor internetbankieren. Ook dient jouw bank deel te nemen aan Giropay. 

Betalen vanuit België

Voor de Belgische consumenten is het mogelijk om met Mister Cash / Bancontact of Belfius online betalingen te doen.

Bancontant

Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig. Op de betaalpagina selecteer je Bancontact als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kun je je eigen bank selecteren. Hierna kom je terecht in jouw vertrouwde internetbankieromgeving en kun je inloggen. In het vervolgscherm kunt je vervolgens jouw betaling voltooien.

Skatezone, ook betalen met BanContact

Belfius

Als één van de grootste Belgische banken is de bijbehorende betaalmethode van Belfius niet meer weg te denken uit de Belgische markt. Betalingen via Belfius worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd. Daarnaast is Belfius toegankelijk voor iedereen die in het bezit is van een Belfius bankrekening. Hou er rekening mee dat, wanneer je kiest om je bestelling te betalen met Belfius, er 0,99% betalingskosten bovenop je bestelling komt.

Skatezone, ook betalen met Belfius

Problemen bij betaling

Is er iets mis gegaan met de bestelling? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@skatezone.nl of telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice van maandag t/m zaterdag gedurende onze openingstijden (zie onderaan de website) via +31 (0)20 – 662 2822. Vaak nemen wij zelf al contact met je op. We kijken of de bestelling en eventueel de betaling bij ons is binnen gekomen en spreken verder met jou af.