Skateboards, Cruisers & Longboards

Duik in de wereld van stedelijke avonturen en ervaar de sensatie van vrijheid op wielen. Van de bliksemsnelle behendigheid van skateboards tot de gracieuze elegantie van longboards en het moeiteloze cruisen van cruisers, herdefiniëren deze vierwielige wonderen de grenzen van wat mogelijk is. Kies uit ongelooflijk veel hoogwaardige boards tegen de scherpste prijzen.

innerlijke rebel

Skateboards

Ontketen je innerlijke rebel en snijd door de stadsjungle met onze state-of-the-art skateboards, waar stijl en adrenaline samenkomen in één epische rit!

elegantie

Cruisers

Cruise in stijl door de straten met een cruiser skateboard, de perfecte combinatie van elegantie en avontuur voor de ultieme rit!

surfgevoel

Surfskates

Breng het surfgevoel naar de straten en ervaar de perfecte golf van plezier met onze surfskates, waar elk moment een eeuwige zomer is!

ultieme vrijheid

Longboards

Glijd moeiteloos over het asfalt en ervaar de ultieme vrijheid met onze longboards, waar snelheid en stijl samensmelten voor een grenzeloze rijervaring!

Heel veel skateboards tegen de scherpste prijzen

Van verschillende stijlen tot unieke designs, we hebben een ruime selectie skateboards die aan al jouw wensen voldoen. Of je nu een beginnende skateboarder bent of een pro, bij Skatezone hebben we het perfecte skateboard voor jou! Je hebt een complete skateboard al vanaf 49.99.

voorbeelden van skateboards binnen ons assortiment

Creëer je eigen persoonlijke board

Creëer je eigen unieke board bij Skatezone! Of je nu je persoonlijke skateboard wilt samenstellen of een onderdeel wilt vervangen, bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Kies uit een diverse selectie decks, wielen, bushings, bolts, trucks, lagers en andere onderdelen, zodat je skateboard helemaal aan jouw wensen voldoet.

Stel zelf je board samen op Skatezone
Testparcour in winkel
Grote merken, lage prijzen!
Binnen 24 uur verzonden
Boards en onderdelen

Onze passie voor de skatesport zorgt voor tevreden klanten

We geven jou als klant alle aandacht die je nodig hebt en beantwoorden graag al je vragen over onze collectie en de sport. We staan achter de skateboards, longboards, surfskates en cruisers die we aanbevelen, omdat we alleen producten aanbieden waar we zelf in geloven. Bij Skatezone behandelen we onze klanten gastvrij, zodat ze een plezierige ervaring hebben en graag bij ons terugkomen. Hieronder vind je enkele reviews van tevreden klanten

Google Review
Wat een leuke winkel! Aardig personeel, heerlijke A'damse humor en we werden door o.a. @Oytun heel goed geholpen met het uitkiezen van een scateboard voor mijn 9-jarige dochter. Dank jullie wel! Aanrader!
Jochem de Vries
Google Review
Ik had een nieuw board en nieuwe lagers nodig, dus ik zocht een skateshop. Ik kwam bij de SkateZone en werd meteen vriendelijk ontvangen. Jeffrey heeft voor mij mijn grip en lagers vervangen. Dat deed hij met uiterste zorg voor een goede prijs en nu heb ik weer een goed deck. Een goeie shop met goede service!
Imad Hocine

Verleng de levensduur van je board

Geef je skate- of longboard de aandacht die het verdient! Bij Skatezone begrijpen we hoe belangrijk regelmatig onderhoud is voor de kwaliteit en levensduur van je geliefde board. Laat je board professioneel onderhouden door ons team, zodat het weer in topconditie verkeert. Bel nu voor een afspraak of kom langs in onze Skatezone-winkel in Amsterdam en geniet binnenkort weer volop van je perfect onderhouden board!

Minimaal 1 keer per jaar je skateboard bij Skatezone laten controleren voor een ultieme rijervaring
Testparcour in winkel
Grote merken, lage prijzen!
Binnen 24 uur verzonden
Boards en onderdelen

Uitgebreid assortiment boards en onderdelen

Als je op zoek bent naar een skateboard, longboard, cruiser of een surfskate dan ben je bij Skatezone aan het juiste adres. Wij beschikken zowel online als in ons filiaal in Amsterdam over een uitgebreid assortiment aan diverse boards en onderdelen. Zo hebben wij een groot selectie complete skateboards voor iedereen van beginner tot pro in diverse stijlen en designs. Reis je liever op een longboard , cruiser of surf je liever op een surfskate dan ben je ook bij Skatezone lekker voordelig uit. Je hebt dan ook de keuze uit ongelooflijk veel hoogwaardige boards tegen de scherpste prijzen. Weet je niet welk type board je moet hebben of wil je zekerheid dat meerdere soorten boards uitproberen? Kom dan naar de winkel in Amsterdam of neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag op weg.

Boards