De Beste 5 ijshockey schaatsen van 2023

Skatezone heeft voor elke (aankomende) schaatser de perfecte schaats. Voor ijshockey schaatsen kom je dan al snel uit bij het merk Bauer, wat al jaren een grote naam is in de schaats wereld. De Bauer schaatsen kunnen voor het ongetrainde oog veel op elkaar lijken. Om het kiezen wat makkelijker te maken hebben we daarom een top 5 van de best verkochte ijshockey schaatsen van 2023 op een rijtje gezet. Ook lichten we een gedeelte van ons assortiment uit. Zo heb je snel een overzicht van de beste, meest populaire en/of voordeligste Bauer ijshockeyschaatsen die in 2023 zijn verkocht. Of bekijk direct Of bekijk direct onze assortiment aan ijshockeyschaatsen .

1. Bauer Supreme M1 Skate Sr D

De Bauer Supreme M1 De Bauer Supreme M1 is onze onbetwiste ijshockey favoriet! Ondanks dat alle Bauer schaatsen kwalitatief en prijstechnisch goed zijn, steekt deze schaats, volgens ons, toch met kop en schouders boven de rest uit

Waarom is deze schaats zo goed? Laten we bij de schappelijke prijs beginnen; de Supreme M1 is geen budget-schaats, maar toch een stuk goedkoper dan Bauer’s high-end modellen (zoals de uitstekende Supreme M3 op plek 4 van deze lijst).

De kwaliteit van deze schaats uit zich in de de combinaties van stabiliteit én soepele flex die deze schoen geeft. Daarnaast biedt de schoen een goede combinatie van comfort én stevigheid. Het is dan ook de allereerste volledig thermoplastische schaats van Bauer, wat de schoen volledig vormbaar maakt naar jou voet! In onze winkel kunnen we dit met liefde en aandacht voor je doen! Tevens is de M1 (evenals de M3) verkrijgbaar in halve maten, zodat je altijd de perfect passende schoen kunt krijgen.

De enkelpolstering is van lichtgewicht memory foam en het binnen materiaal van microfiber. Dit maakt de schoen enorm comfortabel en zorgt er tegelijkertijd voor dat je voet stevig in de schoen blijft zitten. De schoen is wat zachter en de enkel-pads zijn wat dikker, wat zorgt voor ultiem comfort én makkelijke flex.

De radius van het ijzer is lang en zorgt voor veel stabiliteit en balans. Met deze schaats stap je vol zelfvertrouwen het ijs op, klaar voor elke ijshockey wedstrijd.

De M1 is daarmee een schaats van combinaties, een allemans-schaats, maar ook een comfortabele en stabiele power-schaats, geschikt voor alle niveaus van recreatief en wedstrijd ijshockey. Dat dit de eerste thermoplastische schoen is van Bauer maakt deze schaats voor ons uniek en wij zijn ervan overtuigd dat hiermee de trend gezet is voor alle toekomstige schoenen. Als je dit eenmaal gehad hebt wil je niks anders meer. Kortom: deze Supreme M1 maakt zijn naam meer dan waar als superieure Bauer schaats!

Bauer Supreme M1 Skate Sr D is kwalitatief en prijstechnisch voordelig
De Bauer Supreme M1 Skate Sr D biedt een goede combinatie van comfort én stevigheid

2. Bauer X-LP Skate Sr R

Op een welverdiende tweede plek hebben we de Bauer X-LP schaats . Goede bescherming van de voet en een warme en comfortabele fleece voering.

Ten opzichte van de Bauer X-LS (op plek 5 van deze lijst) heeft deze schaats een iets stevigere schoen wat voor de meeste beginnende schaatsers voor meer ondersteuning en dus meer zelfvertrouwen op het ijs zorgt. De tong van de schoen heeft ook wat meer comfort en bescherming. Goede schaats voor mensen die het ijshockey serieus willen gaan nemen maar ook voor de lerende en recreatieve schaatser.

De Bauer X-LP Skate Sr R biedt meer ondersteuning en dus meer zelfvertrouwen op het ijs.

3. Bauer Pro NS Presharpen Sr

De Bauer Pro NS is ideaal voor recreatief gebruik en ontworpen om schaatsen zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken.

De schaats is zacht-geprijsd en geschikt voor jeugd en volwassenen om te schaatsen op natuurijs en de schaatsbaan. De binnenkant van de schoen is versterkt met foam dat goed om de voeten aansluit. Het voetbed van gevormd EVA en de zachte tong zorgen voor een zacht comfort in de schoen. Verder heeft de schoen enkelbescherming en een goede ondersteuning. Een comfortabele schaats voor een comfortabele prijs!

De Bauer Pro NS : ideaal voor recreatief gebruik en ontworpen om schaatsen zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken.

4. Bauer Supreme M3 Skate Sr EE

Bauers absolute topper is de Bauer Supreme M3 Bauer Supreme M3 . Deze complete ijshockey schaats is met zijn stoere uiterlijk, makkelijke instap, druk-verlichtende tong en lang scherp blijvend ijzer zijn relatief hoge prijs meer dan waard.

Deze Supreme M3 schaats combineert uitstekende stabiliteit, comfort en krachtoverbrenging in een stevige schaats en is daarmee heel geschikt voor recreatieve wedstrijd spelers. De EE in de titel betekent dat het om een brede schoen gaat: perfect voor schaatsers met een brede voet bij wie andere schaatsen vaak krap zullen zitten. Tevens is deze schoen (net als de M1 op plek 1 van deze lijst) verkrijgbaar in halve maten, in tegenstelling tot de goedkopere Bauers.

Het ijzer is erg makkelijk verwisselbaar,waardoor je kan variëren en verschillende ijzers uit kan proberen, bijvoorbeeld als je meer gevorderd raakt of een harder of zachter ijzer wil. Als er een ijzer breekt, of als je je ijzers wil laten slijpen zit je dus niet meteen zonder schaats: je monteert gemakkelijk een ander ijzer! Deze schaats is perfect voor de enthousiaste speler en/of schaatser die zichzelf wil trakteren op een nog betere schaatservaring!

De Bauer Supreme M3 is met zijn stoere uiterlijk, makkelijke instap, druk-verlichtende tong en lang scherp blijvend ijzer zijn relatief hoge prijs meer dan waard.

5. Bauer X-LS Skate Sr R

De Bauer X-LS De Bauer X-LS is met zijn relatief lage prijs de meest voordelige schaats in deze top 5 en daarmee een perfect instapmodel voor beginners en plezier schaatsers.

Deze schaats heeft helemaal de ijshockey look en feel en een comfortabele en warme fleece-voering aan de binnenkant van de schoen. Deze budget-schaats heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding en is daarmee een prima keuze voor schaatsers met een relatief laag budget. Het is echter niet de enige zacht-geprijsde schaats van Bauer: de nummers 3 en 2 in deze lijst zijn top schaatsen die nauwelijks duurder zijn.

De Bauer X-LS Skate Sr R heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding en is daarmee een prima keuze voor schaatsers met een relatief laag budget.

Beste 5 Ijshockeyschaatsen in 2023