Vanaf maat 25
Kinderschaatsen vanaf €49,99
A-merken: oa Viking, Bauer, Nijdam ed.
Fysieke winkel

Verstelbare Kinderschaatsen

Kinderschaatsen koop je eenvoudig online bij Skatezone of in de fysieke winkel in Amsterdam. Onze schaatsen voor kinderen zijn allemaal verstelbaar, zodat ze mee kunnen groeien in maat. Dat houd in dat de schaatsen in verschillende maten versteld kunnen worden. Hoeveel maten ze kunnen meegroeien is afhankelijk van het merk. Hoe meer zijn verstelbaar zijn, hoe vaker je deze schaatsen voor meerdere seizoenen kunt gebruiken zonder er uit te groeien. Wel zo handig, want kindervoeten groeien snel. Kinderen kunnen al op jonge leeftijd beginnen met schaatsen: wij bieden al schaatsen aan vanaf maat 25! Heb je hulp nodig bij je keuze of wil je zeker zijn dat ze goed zitten door ze eerst te passen voordat je ze aanschaft? Kom dan naar de winkel in Amsterdam of neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag op weg.

Kinderschaatsen

Filter
Van hoog naar laag sorteren

19 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

19 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Kinderschaatsen kopen in Amsterdam

Schaatswinkel met kinderschaatsen

Welkom bij de webwinkel van SkateZone, waar wij ons mooie, specialistische assortiment aan kinderschaatsen aanbieden. In onze winkel in Amsterdam voorzien wij al sinds 1989 in schaatsen en toebehoren. We hebben zodoende ruime ervaring met het adviseren over schaatsen, reparaties, slijpwerk en de verkoop van de beste merken. Wij bieden complete en verstelbare kinderschaatsen voor alle leeftijden. Ook voor kunstschaatsen voor kinderen , accessoires en bescherming voor je kind bieden we een breed aanbod in ons assortiment: er zit zodoende voor ieder kind wel een mooie schaats bij!

Schaatsen voor kinderen

Onze verstelbare kinderschaatsen zijn geschikt voor de beginnende en gevorderde kleine schaatsers! Kinderen kunnen al op jonge leeftijd beginnen met schaatsen: wij bieden al verstelbare kinderschaatsen aan vanaf maat 25! Ook hebben wij verschillende combi-sets, welke te gebruiken zijn voor skaten én schaatsen en dus het hele jaar door plezier geven! Verder hebben wij verschillende glij-ijzers (ook wel easy gliders, of Friese doorlopers), welke om de eigen schoen heen gebonden worden en ideaal zijn voor de eerste paar keren op het ijs. De dubbele ijzers zorgen voor veel grip en stabiliteit en zijn vaak verstelbaar zodat ze met het kind mee kunnen groeien. Perfect voor de eerste keer op het ijs en ook nog eens laag geprijsd!

Waar moet ik op letten bij het kopen van kinderschaatsen?

Het is natuurlijk belangrijk dat de schaats goed om de voet van het kind past. Kindervoeten groeien snel, maar koop nooit meer dan een halve maat groter dan de aanbevolen maat. Te grote maat? Meer kans op voetproblemen en ongelukken, en het leerproces wordt vertraagd. Onze kinderschaatsen zijn verstelbaar, zodat je altijd kan zorgen voor genoeg bewegingsvrijheid. Het verstellen gebeurt gemakkelijk via een hendeltje aan de onderkant van de schaats, waarmee de binnenschoen van de schaats in- en uitgeschoven kan worden. Met verstelbare schaatsen is je kind gegarandeerd van meerdere seizoenen schaatsplezier.

Naast de juiste maat is de juiste ondersteuning belangrijk. Hoe harder en hoger de schoen, des te hoger de ondersteuning en balans. Zo zijn bijvoorbeeld ijshockey schaatsen voor kinderen erg robuust en stevig. Deze schaatsen hebben korte, geronde ijzers, waardoor kinderen soepel en wendbaar kunnen bewegen. Zachtere schoenen bieden daarentegen iets meer bewegingsvrijheid.

Voorbereid met je kind het ijs op

Zorg dat jij en je kinderen veilig en beschermt zijn tijdens het schaatsen. Naast een helm zijn ook (snijvaste) handschoenen een essentieel onderdeel van de schaatsuitrusting. Een ongeluk tijdens het schaatsen zit vaak in een klein hoekje en vallen is een natuurlijk onderdeel van vooruitgang voor je kind; dit geldt in het bijzonder voor de kleine schaatsers. Kinderbeschermingen die wij aanbieden komt alleen van fabrikanten die veel ervaring hebben met schaatsen. Onze hoogwaardige kinderhelmen en kinderhandschoenen zijn speciaal ontworpen voor de beste bescherming van je kind tijdens hun rit!

Verstelbare kinderschaatsen van hoge kwaliteit!

Als gevestigde speciaalzaak in Amsterdam hechten we veel waarde aan de kwaliteit van de kinderschaatsen die we aanbieden. Daarom biedt SkateZone alleen de betere kinderschaatsen van merken zoals Nijdam, Zandstra en FILA, welke garant staan voor hoogwaardige en professionele kwaliteit. Daarnaast zijn deze merken vaak ook nog eens zacht geprijsd! Al onze kinderschaatsen worden in Amsterdam continu onderworpen aan hoge kwaliteitscontroles. Door de continue bewaking van de kwaliteit in de gehele keten, leveren wij een constante productkwaliteit waar we trots op zijn. Zo weet jij dat de schaatsen voor je kind altijd de beste kwaliteit heeft waarop je kunt vertrouwen!

Kinderschaats aanbiedingen

Skatezone heeft regelmatig kinderschaatsen in de aanbieding. Zo kun je goedkoop een Fila, Bauer, Nijdam, Viking of een Zandstra kinderschaats voor je kind bemachtigen. Hou daarom onze Facebook account goed in de gaten! Maar ook wanneer er geen aanbieding is, weet je dat je bij ons de beste koop vind. Daarnaast verzenden wij alle artikelen gratis naar je toe bij een besteding vanaf 49,99. Wanneer je besluit om online kinderschaatsen te kopen, zijn er veel niet gespecialiseerde schaatsverkopers (zoals Bol.com, Decathlon, Wehkamp en Lidl) die schaatsen voor goedkoop aanbieden, maar gewoon niet geschikt zijn voor je kind. Immers is elk kindervoet anders. Een goed paar kinderschaatsen groeien met je kind mee en gaan jaren, en zelfs soms generaties, lang mee. Je kunt erop vertrouwen dat ze niet al na een paar keer dragen stuk gaan én dat je perfect rond de kindvoet liggen.

Kinderschaatsen onderhouden

Om de levensduur van een kinderschaats optimaal te benutten is het belangrijk dat je ze goed onderhoud. Met onderstaande tips helpen wij je alvast een eindje op weg:

  • Maak je ijzers na een schaatsbeurt goed droog;
  • Schaatsen worden na een tijdje bot. Slijp ze dus regelmatig. Je kunt dit zelf doen, maar vooral voor niet-parallelle ijzers is dit niet eenvoudig. Voor gemak laat je ze slijpen bij SkateZone ;
  • Wil je de schaatsen opbergen? Doe dit dan op kamertemperatuur en vochtvrij. Daarnaast is het aan te raden om ze in te oliën om roest te voorkomen;
  • Leren schoenen moet je af en toe insmeren met schoenpoets om te voorkomen dat ze uitdrogen;
  • Gebruik schaatsbeschermers en vervoer schaatsen zoveel mogelijk in een droge, badstof hoes;