Tot 30% korting op bijna alle ijshockeyspullen!!! Supersale bij Skatezone! 

Protection

Filter
Set Descending Direction

Items 25-36 of 41

per page
View as Grid List
 1. ROCES
  Adult Super Skate Protective Pad 3-pack
  As low as € 29,99
 2. BULLET
  Helmet Slime Balls
  As low as € 54,99
 3. Rollerblade
  Downtown Helmet Black/Yellow
  As low as € 39,99
 4. ROCES
  Protective Pad Ventilated 3-pack
  As low as € 34,99
 5. K2
  Varsity Helm Wit/Helmet White
  As low as € 39,99
 6. Rollerblade
  Skate Gear Wristguard Black
  As low as € 15,99
 7. FILA
  Fitness Helm Zwart Unisex
  As low as € 49,99
 8. Powerslide
  ENNUI Allround Wrist Brace
  As low as € 34,99
 9. Rollerblade
  X-Gear Wrist Guard
  As low as € 22,99
 10. BULLET
  x Santa Cruz Helmet Eyeball Youth
  As low as € 54,99
 11. TONY HAWK
  Protective Set Helmet & Padset JR
  As low as € 44,99
 12. K2
  Prime Pad Set Men
  As low as € 24,99
Filter
Set Descending Direction

Items 25-36 of 41

per page
View as Grid List

Speedskates

Speedskate specialist

Welkom bij Skatezone speedskate webwinkel.. Al sinds 1985 voorzien wij onze klanten, in onze winkel in Amsterdam, met skates voor wedstrijden en lange afstanden. Wij verzenden nagenoeg naar elke Europese bestemming onze professionele speed skates sets, accessoires en onderdelen. Onze inline speed skates zijn voorzien van het beste en nieuwste onderdelen. Wij hebben een breed aanbod voor zowel beginners als professionals.

Kwaliteit die je kunt vertrouwen!

Als gevestigde skateshop in Amsterdam hechten we veel waarde aan de kwaliteit van de speedskates die we aanbieden. Daarom biedt Skatezone alleen maar prachtige speedskates van merken met hoogwaardige en professionele kwaliteit! Al onze speedskates worden door onze medewerkers continu onderworpen aan kwaliteitscontroles. Door de continue bewaking van de kwaliteit in de gehele keten, leveren wij een constante productkwaliteit waar we trots op zijn. Zo weet jij dat jouw paar altijd de beste kwaliteit heeft waarop je kunt vertrouwen!

Veilig op de weg

Zorg dat je veilig en beschermt bent wanneer je aan het speed skaten bent. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje en vallen is een natuurlijk onderdeel van vooruitgang. Onze beschermers op onze Skatezone online speedskate winkel komen alleen van fabrikanten die veel ervaring hebben met skaten. Onze hoogwaardige helmen , crashpads , elleboogbeschermers , kniebeschermers , polsbeschermers en beschermers voor je mouwen zijn speciaal ontworpen voor de beste bescherming. Daarnaast bieden wij ook complete bescherming sets aan.

Alleen de beste A-merken

Wanneer je een paar skates zoekt voor snelheid, lange afstanden of misschien wel voor wedstrijden, dan is het belangrijk dat jouw paar inline speed-skate betrouwbaar en jarenlang mee kan gaan. Daarom bestaat onze assortiment alleen uit kwalitatieve A-merken. Skatezone heeft de volgende speedskate merken in huis: Rollerblade, Powerslide, Fila, Zandstra, Tempish en Roces. Geen goedkope, B of onbekende chinese speed-skates merken die al na een paar keer dragen stuk gaan!

Wat is speedskaten?

Speed skaten, ook wel Street Skating of Road Skating genoemd, is een sport waarbij men inline-skates gebruikt en op weg rijdt. De sport wordt op recreatief niveau beoefend, maar er worden ook enkele wedstrijden op competitief niveau gehouden. Competitieve races zijn vergelijkbaar met die van wielrennen op de weg, maar zijn van veel lagere snelheden.

Hoe snel is speedskaten?

Kijkend naar andere evenementen op de baan, zowel bij speed skaten als hardlopen, lijkt de vuistregel te zijn dat speedskating, grofweg, twee keer zo snel is als hardlopen. Shorttrack-speed skaters gaan ongeveer 50 km/u, maar kunnen snelheden bereiken van meer dan 56 km/u. De snelste speedskater bereikte 124 km per uur berg-afwaards in Teutonia (Brazilië) in februari 2016.