Fila Legacy pro 100 lady 2021 – Inline Skate

Op voorraad in de winkel
SKU
010621065_c
Vanaf € 179,99
Description

De Legacy Pro 100 van Fila is een inline skate voor de gevorderde skater, maar wel voor een leuke prijs! Dankzij het 100 mm wiel kunt u lekker lange slagen maken, waardoor er rust komt in de slag en u gemakkelijk een langere afstand aflegt.

Dankzij de 3 wielen, blijft de skate optimaal wendbaar! De schoen en het frame zijn zo geconstrueerd dat uw kracht optimaal wordt overgebracht op het asfalt. Het frame is van aluminium, dus stijf en licht van gewicht. De hardheid van de wielen is 84A en de wielen beschikken over een ABEC7 lager.

De schoen beschikt over een zachte softwear schoen, een aluminium frame en 3 wielen. De airflow-technologie zorgt ervoor dat de schoenen goed ademen. U sluit de skate vlot dankzij de veters en klittenbandsluiting.

Specificaties:

Schoen: Legacy Pro
Wielen: 3×100 mm
Lagers: ABEC7
Frame: Aluminium

Waarom FIla?

Er wordt bij Fila maximale aandacht besteed aan innovatieve processen in de sportindustrie. Door de jaren heen nam Fila Skates een leidende positie in verschillende landen in, met specifieke verwijzing naar prestatie- en raceproductcategorieën. De introductie van verschillende gepatenteerde technologieën leidde Fila Skates tot een leidende positie op de wereldwijde Inline Skates-markt.