HQ Quick Emerald Stuntvlieger

HQ Quick Emerald Stuntvlieger

Gunther Rainbow Vlieger

Gunther Rainbow Vlieger

HQ Rookie Rainbow Stuntvlieger

HQ Rookie Rainbow Stuntvlieger

HQ Quick Emerald Stuntvlieger

€ 14,99
Deze gloednieuwe ECO LINE beginners stuntvliegers bieden een uitstekende prijskwaliteitsverhouding: veel plezier voor een redelijke prijs. Alle ECO LINE stuntvliegers zijn gemaakt van duurzaam Ripstop - Polyester en zijn klaar om te vliegen, incl. spoelgrepen, vlieger lijnen, draagtas en instructies voor het opbouwen. Afmeting in cm: 115 x 45
Tijdelijk uitverkocht
Niet op voorraad
SKU
102161

Ontdek de sensatie van vliegeren met de HQ Quick Emerald stuntlieger! Deze indrukwekkende vlieger combineert kracht, stabiliteit en snelheid voor een onvergetelijke vliegervaring. Of je nu een ervaren vliegeraar bent of een beginner die net begint, deze vlieger is perfect voor jou.

Met zijn opvallende emeraldgroene kleur en strakke ontwerp zal de HQ Quick Emerald Vlieger zeker de aandacht trekken op het strand, in het park of waar je ook wilt vliegeren. Deze vlieger is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een krachtige performer in de lucht.

De HQ Quick Emerald Vlieger is ontworpen met hoogwaardige materialen om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen. De stevige constructie en de robuuste vliegerlijnen zorgen ervoor dat de vlieger bestand is tegen sterke winden en intensief gebruik. Je kunt erop vertrouwen dat deze vlieger je vele vliegavonturen zal bezorgen.

Dankzij het innovatieve ontwerp is de HQ Quick Emerald Vlieger gemakkelijk op te zetten en te vliegen. Met slechts enkele eenvoudige stappen kun je de vlieger in de lucht krijgen en genieten van zijn geweldige prestaties. Zelfs als je nog nooit eerder hebt gevliegerd, zul je merken dat het met deze vlieger een fluitje van een cent is.

Of je nu gaat vliegeren met vrienden of gewoon wilt ontspannen en plezier wilt hebben in de buitenlucht, de HQ Quick Emerald Vlieger is de perfecte metgezel. Ervaar de opwinding van vliegeren en voel de vrijheid terwijl de vlieger elegant door de lucht danst. Het is een activiteit die plezier en avontuur combineert, geschikt voor alle leeftijden.

Wacht niet langer en beleef urenlang plezier met de HQ Quick Emerald Vlieger. Bestel vandaag nog en ontdek de vreugde van vliegeren op zijn best!

Meer Informatie
Merk ECOLINE
BARCODE 4031169265906
Kleur Groen (Neon)
Soort Vlieger Stuntvlieger